Sunday, November 13, 2011

Saya Rindu Awak!

Dulu..

Awaklah yang buat saya rasa bermakna..

Awaklah yang buat saya rasa bahagia..

Betapa saya hargainya..



Hari ni..

Awak buat saya macam orang tiada perasaan..

Awak langsung tak menghargai saya..

Tapi tak pe..saya terima...


Tapi esok..

Bila awak mula cari saya..

Bila awak mula kisah pasal saya..

..saya minta maaf..

Saya mungkin takkan berpaling lagi..



Maaf...saya cuma boleh kata saya sedih...



Sejujurnya..saya rindu awak yang saya kenal dulu.. T_T

Wednesday, November 2, 2011

My 24' Birthday!!



Assalamualaikum wbt...

Hai!! Selamat bertemu kembali..Wanshang Hao..

31 Oktober adalah hari yang paling heppi la bagi aku..Ye lah, hari lahir kot..sape2 pun heppi kan..

Dan dikesempatan ini lah aku nk ucapkan ribuan jutaan terima kasih pada Hidayah vogue, Danial a.k.a gewe Hidayah dan Cik Intan comey lote tu sbb belanja dinner mlm tu..walaupun kira lewat satu hari jgk la celebrate, tp momen tu tak akan aku lupakann...Tup2..dapat kek sebijik..Hehe..Sayang lah korang!!


Tadaaaa!!

Bufday Cake Not So Sweet 24'

Special Cake for me!


Location: Restoran Maidah belakang UTM Skudai
Main Menu: Family Set (Kailan, Nasi Putih, Tomyam Ayam Tak Pedas, Telur Goreng)

Totally Sponsored by Hidayah, Intan & Danial..:) Saim Baik Dunio Akhirat..



Then dapat hadiah dari Hidayah! Tahu-tahu je nak aromatherapy candle..hehe..TQVW!!


Selamat Malam..Good Night..Wan An..:)





Kaspersky 2012 Key for Sale!!


Sesiapa yg belum ada lagi internet security atau antivirus untuk laptop or pc anda,meh sini beli dengan saya..





Original Punya!

Money Back Guarantee!!

Berminat?? PM me okkey!!






Doa Seorang Kekasih


Assalamualaikum...hye! Lame betol x update blog..sibuk skit..Tiba-tiba je terasa nak post something hari ni..ni diaaa!


YA ALLAH Seandainya kau telah catatkan dia milikku, tercipta untukku dekatkanlah dia padaku, satukanlah hatinya dengan hatiku, titipkanlah kemesraan antara kami, agar kebahagiaan itu abadi.


Tetapi YA ALLAH Seandainya engkau telah takdirkan, dia bukan milikku, bawalah dia jauh dari pandanganku, luputkanlah dia dari ingatanku, dan peliharalah aku dari kekecewaan.